Menu

Pringles pillu fleshlight kokemuksia

pringles pillu fleshlight kokemuksia

Parinkympin halpis-fleshlight on ihan hyvä. Tai siis se tuntuu jopa paremmalta kuin oikea pillu! Ja se ei valita eikä vastustele. Ekalla kertaa istuin sohvalla, voitelin kullin ja työnsin kullin fleshlightin sisälle en kyllä kauaa kestänyt edestakaista liikettä, mielessä oli samalla meidän kuuma punapäinen palkanlaskija. I made and tested 5 different homemade Fleshlight sex toys. Learn how to make a homemade pocket pussy and find out which one is the best. Lue täydellinen opas ensimmäisen Fleshlight tekopillun ostoon. Katso mikä on paras Fleshlight insertti ja lue tiivistelmä käyttäjien kokemuksia. Katso mikä on paras Fleshlight insertti ja lue tiivistelmä käyttäjien kokemuksia. pringles pillu fleshlight kokemuksia

Pringles pillu fleshlight kokemuksia -

Näinkin voi koklata kahdestaan: Niinkuin edellä joku mainitsi, voisin myös harkita toisen ostamista, Girls-sarjaa. Flessun haittapuoli on sen työläs puhdistus ja kuivattaminen, joka ei kaikkien olosuhteissa edes oiken tahdo onnistua. Fleshlight on käännelmä englannin sanonnasta flashlight, joka tarkoittaa suomeksi taskulamppua. Nimi siitä, että fleshlight näyttää ulkokuoreltaan ylimitoitetulta taskulampulta, joka on sisältä täytetty ihokudokselta tuntuvalla silikonilla. Sisustassa löytyy versiot peräreiästä, vaginasta ja suusta. Fleshlight suunnittelijana on toiminut . I made and tested 5 different homemade Fleshlight sex toys. Learn how to make a homemade pocket pussy and find out which one is the best. Katseltuani Fleshlight-värkkiä tuli päähän tällainen idea: Tehdään Pringles-pillu, mutta halkaisijaltaan hieman pienempään purkkiin, esim. ½l limupul.

Pringles pillu fleshlight kokemuksia -

Tilasin Original-mallin mutta ei siitä ole oikein mihinkään. Vaikka tiukempi saattaa ensin kuulostaa paremmalta niin en ole kovinkaan paljoa kehuja näistä malleista nähnyt. Voit siis nähdä mitä veitikkasi römpsän sisällä touhuaa.

0 thoughts on “Pringles pillu fleshlight kokemuksia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *